Hotels in Amsterdam

Jaarlijks gaan er duizenden mensen op vakantie naar Nederland en dan in het speciaal naar Amsterdam. Amsterdam is dan ook de grootste toeristenstad van Nederland. Vele vakantiegangers trekken naar Amsterdam voor de rijke cultuur, de koffieshops en natuurlijk om een kijkje te nemen bij alle unieke plekken die Amsterdam te bieden heeft. Amsterdam is en blijft uniek. Dan blijft de vraag waar in Amsterdam zijn de beste hotels te vinden, rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding? In dit artikel gaan twee goede hotels uit Amsterdam vergeleken worden

1 Bilderberg garden hotel

Bilberberg garden is een van de meer populaire hotels in Amsterdam. Met hun prijs van rond de 173 euro per nacht zijn ze niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste. Deze prijs wordt gecompenseerd door gratis wifi, een ontbijtbuffet, roomservice en een prachtig restaurant. Bilberberg garden hotel staat er ook om bekend dat hun service geweldig is en dat geen vraag te groot of teveel werk is. Deze service biedt deze hotelketen dan ook al meer dan 100 jaar. Inmiddels hebben ze 17 locaties door heel Nederland heen. De slogan van Bilderberg garden is dan ook: Why settle for less (waarom genoeg nemen met minder).

2 The Albus hotel

The Albus is een 4-sterrenhotel gevestigd in Amsterdam. Dit hotel bestaat al verschillende jaren en legt de focus op ‘’the Albus’’. De prijs van dit hotel is zo’n 152 euro, dit is ruim 20 euro goedkoper dan Bilderberg hotel, maar hier lever je wel één ster voor in. Wel heeft The Ablus goede faciliteiten zoals ontbijt buffet, bar & lounge, socialmedia hoek, een restaurant en nog veel meer goede features. Ook The Albus Hotel is een echte aanrader.

Natuurlijk zijn er nog veel andere hotels in Amsterdam in verschillende prijsklassen, hotels waar je bijvoorbeeld 600 euro per nacht betaald. Deze hotels zijn ook van topkwaliteit, maar door de prijs-kwaliteit verhouding zijn ze niet in deze lijst meegenomen.